Hoppa till huvudinnehåll

VÄLKOMMEN

Kaptens Motor

ANNONSER:

 Orsa kalender 6 april 2019
 

Vernissage Utst.`Färg-form-fart` Lennart Evardsson

Utställning `Färg-form-fart` av Lennart Evardsson

Vernissage av utställningen `Färg-form-fart`, fotografi av Lennart Evardsson, på lördag 6 april 2019 i kulturhuset kl.12-14.

Lennart Edvardsson, fotograf från Rättvik utbildade sig vid Christer Strömholms fotoskola i Stockholm. Han inledde karriären som reklamfotograf för att sedan under många år arbeta som bildredaktör på Aftonbladet i Stockholm. Under de senaste drygt tjugo åren har han arbetat vid Rättviks bildarkiv samt som frilansfotograf. Nu får vi se en serie av hans fotografier tagna under den årligt återkommande bilveckan i Rättvik. Med kameran och ljuset synliggör Lennart Edvardsson färg, form och fart under bilarnas bilfest.
Utställningen pågår 8 april - 11 maj 2019
Öppet Må-To 10-18, Fr 10-16 och Lö 10-14